Patrick dealer

Uw Patrick dealer

Een sportief welkom op de website van Special Kind, uw adres voor allerhande soorten sportkleding, -schoenen en -accessoires. Zo zijn wij een gerenommeerd Patrick dealer, het aanstormend kwaliteitsmerk dat inmiddels al op honderden voetbalvelden terug is te vinden. Van amateurs tot voetbalteams in de eredivisie – allemaal zijn ze terug te vinden in de sportkleding van Patrick. En dat is niet voor niets, want het merk levert zeer hoogwaardige kleding en heeft ook nog eens een unieke formule waarbij ruim een miljoen items altijd in de actuele voorraad verkrijgbaar zijn.

Donaties aan KiKa

Special Kind zelf is ook op z’n minst uniek te noemen. Schaft u uw sportkleding namelijk bij deze Patrick dealeraan, dan draagt u direct bij aan een betere wereld. Van alle Patrick kleding doneren wij namelijk maar liefst 25 procent aan de stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als KiKa. Deze stichting doet baanbrekend onderzoek naar de behandeling van kanker onder kinderen en dat is een doel waar Special Kind graag aan bijdraagt. U toch ook?

Patrick dealerDe kortingen lopen hoog op

U profiteert zelf ook van flinke voordelen als u uw sportkleding bij Special Kind bestelt. Zo hanteren wij voor alle Patrick kleding kortingen die oplopen tot maar liefst veertig procent. Heeft u al bedacht wat dat voor uw voetbalvereniging kan betekenen? Bespaar ook op uw budget en investeer in plaats daarvan bijvoorbeeld in extra voorzieningen voor de allerkleinsten.

Onze webshop met Patrick sportkleding

We laten u graag kennismaken met ons interessante aanbod. Kijk daarom snel in de webshop naar alle Patrick sportkleding die we u te bieden hebben – en vergeet vooral niet ook even bij de actuele aanbiedingen te kijken.

   Patrick voetbalkleding     Contact     Webshop