Patrick voetbalkleding

Koop uw Patrick voetbalkleding bij Special Kind

Van harte welkom op de website van Special Kind, dé dealer in Patrick voetbalkleding. Het merk Patrick is flink aan de weg aan het timmeren en sponsort inmiddels al honderden verschillende Nederlandse voetbalteams, zowel op amateurniveau als teams in de eredivisie. Dat mag ook niet verbazen, want Patrick biedt naast een hoogwaardige kwaliteit in kleding tevens een uitmuntende leverreputatie, onder meer door een voorraad van meer dan een miljoen stuks actueel te hanteren.

Patrick voetbalkledingVan elke aankoop bij Special Kind gaat een aanzienlijk gedeelte naar KiKa

U geniet van extra voordeel als u uw Patrick voetbalkleding bij Special Kind bestelt. Niet alleen voor uw portemonnee overigens, maar ook voor uw geweten. Wij zorgen er namelijk voor dat ook kinderen profiteren van uw aankoop. Van elke aanbesteding wordt tot maar liefst veertig procent direct gedoneerd aan de stichting KiKa, die in zeven van onze landelijke medische centra onderzoek doet naar de ontwikkeling van behandelingen bij kinderkanker. Special Kind streeft er bovendien naar kostenneutraal te werken en deelt in haar winst, die ten goede komt aan de jeugdsport.

Bespaar op uw budget en investeer in uw kinderen

Met uw aankopen bij Special Kind profiteert u bovendien zélf ook van hoge kortingen, die kunnen oplopen tot wel zestig procent. Bedenkt u eens wat u daarmee allemaal voor uw eigen sportvereniging kunt betekenen! Deze besparingen op uw budget kunt u terug investeren in uw eigen jongste leden en stelt u in de gelegenheid om hen bijvoorbeeld extra voorzieningen aan te bieden. Koop bewust en draag daarmee zelf bij aan een betere wereld.

   Webshop sportkleding     Contact     Webshop