Sportspullen online

Special Kind voor al uw sportspullen online

Welkom op de website van Special Kind, dat u op zeer unieke wijze een groot assortiment aan sportspullen onlineaanbiedt. Kijk voor al uw sportkleding, -schoenen en andere -accessoires zoals voetballen en rackets vooral eens in onze uitgebreide webshop.

Sport en spel voor ieder kind

Uniek aan het concept van Special Kind is de doelstelling die wij hanteren. Wij geloven namelijk dat ieder kind, rijk of arm, gezond of ziek, in de mogelijkheid gesteld moet kunnen worden vrijuit te sporten en spelen. En naar die doelstelling handelen wij ook. We doen dat op twee verschillende manieren. Allereerst zijn we in de gelegenheid onze producten zeer voordelig aan te kunnen bieden, waarbij hoogwaardige merken als Patrick, Victor, Samba en Panzeri fikse kortingen genieten, oplopend tot wel veertig procent. Bestelt u bijvoorbeeld een partij sportspullen voor de leden van uw vereniging, dan kunt u een flinke besparing op uw budget tegemoetzien, dat u vervolgens weer terug kunt investeren in uw vereniging. U kunt het vrijgekomen geld besteden aan bijvoorbeeld extra voorzieningen voor de jongste leden.

Sportspullen onlineOnze winst gaat naar KiKa

Daarnaast dragen wijzelf ook bij aan een betere wereld. Zo doneren wij van elke verkoop tot maar liefst veertig procent aan het goede doel. We werken kostenneutraal en daarmee gaat onze winst direct naar de stichting Kinderen Kankervrij, in de volksmond bekend als KiKa. KiKa investeert in en werkt aan onderzoek naar de behandeling van kanker bij kinderen en ontwikkelt op intensieve wijze therapieën ten behoeve daarvan.

Koop dus bewust, want u kunt het verschil maken. Uw sportspullen bestelt u voordelig en gemakkelijk online in de uitgebreide webshop van Special Kind.

   Voetbalkleding kids     Contact     Webshop