Voetbal kleding kinderen

Special Kind voor al uw voetbal kleding voor kinderen

Een sportief welkom op de website van Special Kind, de vereniging met oog voor het belang van sport en spel voor alle kinderen. Wij bieden u niet alleen een uitgebreide webshop, vol met uiteenlopende voetbal kleding en accessoires voor kinderen van merken als Patrick, Panzeri, Samba en Victor, maar doen daarnaast nog méér. Onze vereniging heeft namelijk als doelstelling kostenneutraal te werken en de winst ten goede te laten komen aan de jeugdsport.

Ondersteun zelf ook het goede doel

Dat doen wij overigens op meerdere manieren. Allereerst bieden wij u flinke kortingen op onze hoogwaardige producten, oplopend tot wel veertig procent, waarmee u direct op uw eigen budget bespaart. Voetbal verenigingen kunnen met die besparingen goede dingen doen, en wij zien overal om ons heen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Verenigingen investeren het vrijgekomen geld op uiteenlopende wijze weer terug in hun leden, bijvoorbeeld door speciale voorzieningen voor kinderen in hun clubs te creëren.

Voetbal kleding kinderenDaarnaast gaat er bij de aankoop van uw producten direct een aanzienlijk gedeelte naar het fonds Kinderen Kankervrij, beter bekend als KiKa. Deze stichting ontwikkelt in zeven medische centra door heel Nederland baanbrekende therapieën voor een betere behandeling van kanker, en richt zich daarbij speciaal op kinderen. Wij geloven dat kinderen onze toekomst zijn en zij niets minder verdienen dan écht kind zijn, en dus zorgeloos vrij moeten kunnen spelen en sporten. Van onze winst op de verkoop van Patrick voetbal kleding voor kinderen gaat bijvoorbeeld alleen al 25 procent linea recta naar KiKa.

Kijk gerust eens rond in ons aantrekkelijke aanbod aan sportkleding en besef vooral dat u met uw aankopen zelf al kunt bijdragen aan een betere wereld.

   Voetbalkleding online     Contact     Webshop