Voetbalkleding kids

Unieke voetbalkleding voor kids

Van harte welkom op de website van Special Kind, hét adres voor de voetbalkleding van uw kids. Waarom Special Kind? Omdat wij niet alleen een zeer ruim en aantrekkelijk aanbod in sportkleding hebben, maar wij kinderen ook nog eens op allerlei manieren tegemoetkomen.

Voetbalkleding kidsIeder kind moet kunnen sporten en spelen

Wij geloven namelijk dat alle kinderen vrij moeten kunnen genieten van sport en spel. Onze doelstelling gaat zover, dat wij kostenneutraal werken en onze winst terug investeren in de jeugdsport. Een unieke werkwijze dus. Bovendien zijn de voordelen tweeledig. We bieden u namelijk hoge kortingen op kwaliteitsmerken als Patrick, Panzeri, Victor en Samba die oplopen tot maar liefst veertig procent. Koopt u met uw voetbalvereniging de voetbalkleding voor de kids in bij Special Kind, dan houdt u dus een aardig budget over dat u op uw beurt kunt investeren in bijvoorbeeld extra voorzieningen voor de jongste leden. U draagt op uw manier daarmee direct bij aan het welzijn van bijvoorbeeld de minder bedeelden. Bovendien draagt Special Kind zelf per aankoop ook een aanzienlijk bedrag af aan goede doelen. Zo wordt van elke aanbesteding in Craft kleding veertig procent en van elke aanbesteding in Patrick kleding maar liefst 25 procent direct bijgedragen aan KiKa, ook wel bekend als de stichting Kinderen Kankervrij. Zij werkt in zeven nationale medische centra aan de bevordering van therapieën tegen kanker bij kinderen.

Bekijk onze webshop

We kunnen de wereld met z’n allen dus een stukje mooier maken, alleen al door bewust om te gaan met uw aankopen. Kies daarom voor de partij die het welzijn van kinderen hoog in het vaandel heeft. Wilt u meer weten? Stel ons gerust de vragen die u heeft en kijk eens rond in ons aanbod aan voetbalkleding voor kids.

   Voetbal kleding kinderen     Contact     Webshop