Webshop sportkleding

Special Kind: de unieke webshop in sportkleding

Welkom op Special Kind, uw webshop voor sportkleding dat met een unieke doelstelling werkt. Niet alleen bieden wij u een zeer ruim assortiment aan sportkleding, -schoenen en andere –accessoires, ook draagt u met uw aankoop direct bij aan een betere wereld.

Ieder kind moet kunnen spelen en sporten

Wij geloven namelijk dat ieder kind in de gelegenheid moet zijn om te kunnen spelen en sporten. Niet alleen welvarende kinderen, maar ook de minder bedeelden. Niet alleen gezonde en fitte kinderen, maar ook de kinderen die ernstig ziek zijn. Special Kind draagt dit principe op bijzondere wijze uit. Zo streven wij ernaar kostenneutraal te kunnen werken en onze winst direct te delen met de goede doelen waar wij in geloven. Niet enkel woorden maar ook daden worden hieraan direct gekoppeld.

Webshop sportkledingMet uw aankoop doneert u direct aan KiKa

Kiest u onze webshop voor uw sportkleding, dan wordt van elke aankoop tot maar liefst veertig procent direct gedoneerd aan de stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als KiKa. Deze stichting onderzoekt op zeer intensieve wijze, en in zeven medische centra verspreid door ons land, een betere behandeling van kanker bij kinderen. Zij ontwikkelt bovendien toonaangevende therapieën ten behoeve daarvan – een doel waar wij met hart en ziel in geloven.

Een betere wereld begint bij uzelf

Uzelf profiteert bovendien ook van onze webshop sportkleding. De kortingen op kwalitatieve merken als Patrick, Panzeri, Victor en Samba kunnen hoog oplopen, tot wel zestig procent. Zeker als u sporttenues of complete kits voor uw vereniging bestelt. Die besparingen op uw budget kunt u vervolgens terug investeren in uw vereniging zelf, door bijvoorbeeld extra voorzieningen voor uw jongste leden te organiseren. Daarmee draagt uzelf ook nog eens actief bij aan een betere wereld.

   Sportspullen online     Contact     Webshop